Home

Welkom op de website van Lydia Havermans Uitvaartzorg

Mijn naam is Lydia Havermans, geboren en getogen in Rotterdam en woonachtig in Kralingen-Prinsenland. Tijdens mijn werk als Adviseur Dienstverlening Nabestaanden bij een grote bank heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden en het “ontzorgen” van nabestaanden. Toen de mogelijkheid zich voordeed om de opleiding uitvaartverzorger te gaan volgen, heb ik geen moment getwijfeld. Inmiddels ben ik gediplomeerd en al enige tijd werkzaam als uitvaartverzorger in Rotterdam en omstreken. Ik sta voor persoonlijke begeleiding van een eigentijdse uitvaart met een Rotterdams accent!

Een overlijden komt vaak onverwachts en dan moet er in korte tijd veel geregeld worden. Ik help u graag om uw wensen rondom de uitvaart in kaart te brengen en neem u bij de hand in deze emotionele tijd. In alle rust bekijken we de mogelijkheden. Met suggesties en professioneel advies werken we toe naar een persoonlijk afscheid dat past zowel bij de overledene, als bij u. Ik neem desgewenst uw zorgen uit handen, zodat u en uw familie de tijd krijgen om het verlies te verwerken. Ik sta volledig tot uw beschikking.

Heeft u direct hulp nodig of wilt u een oriƫnterend gesprek, neem gerust contact met mij op! Ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Met warme groet,

Lydia Havermans

Dag en nacht bereikbaar en directe hulp,
24 uur per dag en 7 dagen per week!

A Marie van Eijsden-Vinkstraat 337
P 3066 JB Rotterdam

T 010 – 2231089
M 06 – 22331367
E info@lydiauitvaart.nl
I www.lydiauitvaart.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.